Töltődjön fel élményekkel!

Borkóstolók - Saját pincészetünk boraiból és neves mátrai borászok borválogatásából!

2 főtől 150 főig vállaljuk borkóstolók színvonalas lebonyolítását, amelyhez a pince belső tereiben, időjárástól független helyszíneket biztosítunk. 2 különböző stílusú pincét kínálunk. A Regélő Borház pincéje eredeti állapotában meghagyott vulkanikus kőzetbe vájt, borok tárolására is használt pince. A pincesor bejáratánál lévő Lőrincz Pince egri meszes tufakőből épült rusztikus hangulatú pince-étterem, amely fűthető is és fedett terasszal rendelkezik.

Borkóstoló ajánlataink

 

 

Csapatépítő játékok - Programok minden időjárás esetére és bármely évszakban!

Szabadtéren és a pincék belső részében ügyességi csapatépítő játékokkal szórakoztatják Vendégeinket tapasztalt animátorok. A feladatokat pontozásos rendszerben, versenyszerűen valósítjuk meg. A játék végeztével ünnepélyes eredményhirdetéskor vehetik át a helyezésnek megfelelő díjakat.

Ügyességi játékok ajánlat

 

 

Szüreti mulatság - Legyen részese munkánk gyümölcsének!

Festői környezetben várjuk az év legfontosabb időszakában, amikor végre szüretelhetjük az új évjáratot. Kiváló csapatépítő program a legszebb természeti környezetben, ahol a legnépszerűbb mátrai szőlőfajtákkal ismerkedhetnek meg. Egész napos programot kínálunk, amely során a szüreteléstől, a daráláson át, a préselésig, majd egészen a palackozás nyújt önfeledt szórakozást.

Szüreti mulatság ajánlat

 

 

Winecaching - Kalandokkal teli kutatás várja és nem kis dolog a tét!

A Farkasmály pincesoron a II. világháború idején a bejövő orosz katonák elől a mátrai borászok igyekeztek a legféltettebb boraikat elrejteni. Találtunk egy térképet, amit sikerült GPS koordinátákkal ellátnunk, és így a modern kor vívmányaival talán meg is találunk. Mivel kincsről van szó, aki kapja marja...

Winecaching ajánlat

 

 

Bortúra - Báró Orczy Lőrincz és Balla Antal nyomában...

Bortúránk alkalmával nem csak egy pincészet, hanem egy egész pincesor múltjával és jelenével ismerkedhetnek meg. A Farkasmály pincesor 26 pincéjéből legalább 10-ben látogatást teszünk a túra során, amikor idegenvezető eleveníti fel számunkra a múltat. 11 pincét az 1960-as években nyitották egybe, amelynek eredményeként itt található Közép- és Kelet-Európa legnagyobb kézzel vájt pincerendszere.

Csúcsra járatása idején, több mint egymillió liter bor tároltak benne. Jelenleg ezek a pincék kihasználatlanok, de még így is ámulatba ejtő a helyenként 5 méteres belmagasság vagy a 8 méteres szélessége a pincéknek. Állomásról állomásra haladva idézzük fel az 1700-as évektől a helyi borkultúra alakulását és mindeközben Babiczki László, Bárdos és Fia és a Regélő Borház válogatott borai kerülnek a poharakba.

A 1,5-2 órás program során látványpincébe is vezet utunk. Bárdos Benjámin érlelő pincéje talán a legékesebb gyöngyszem a pincesoron. Utolsó állomásként a Regélő Borház várja Vendégeit, ahol a kóstolt borokból lehetőség nyílik vásárlásra is.

További információkért kattintson ide!