Szüreti mulatság csapatépítő program
Szüreti mulatság csapatépítő program
Szüreti mulatság csapatépítő program
Szüreti mulatság csapatépítő program
Szüreti mulatság csapatépítő program
Szüreti mulatság csapatépítő program

Szüreti mulatság csapatépítő program

SZÜRETI MULATSÁG AJÁNLAT
A szüreti mulatság programunkat 15 fő feletti csoportok részére kínáljuk, augusztus 20-tól október 15-ig. Ezek az időpontok változhatnak az adott évjárat sajátosságaiból kifolyólag. A program megvalósítható csoportokra történő szétosztás esetén versenyszerűen. Különböző elemekből áll, amelyek egymástól függetlenül is megrendelhetőek és a szüret kivételével minden időjárási körülmény közt megvalósíthatóak, ezért a szürethez esőprogramot is kínálunk.

Vendég fogadása:
A csoportot a pincesor bejáratánál lévő Hotel Sziluett fedett teraszán fogadjuk, ahol gyönyörű panoráma tárul a Vendégek elé. Innen belátva a mátrai borvidék jelentős részét, történik a feladatok ismertetése és röviden bemutatjuk a mátrai borvidéket, illetve a Farkasmály pincesort, ahol járnak. Mosdók használatának lehetősége.
Programrész időtartama: 15 perc
Programrész költsége: ingyenes

Vendégvárás:

Happy day gyümölcslevek, Pepsi cola szénsavas üdítők, Szentkirályi ásványvizek,

Kávé, cappuccino korlátlan fogyasztása

Sajtos-sós pogácsa (személyenként 100 gramm)


Programrész időtartama: 30 perc
Programrész költsége: 2.000 Ft/fő

Szüretelés:
200 méteres rövid sétát követően megérkezünk a szépen gondozott szőlőültetvényünkre. Irsai olivér, zweigelt, olasz rizling és cabernet sauvignon szőlőfajták várják a gondos kezek munkáját. A balesetvédelmi szabályok tisztázását követően megtörténik a munkarészek kiosztása: szőlőmetsző, puttonyos. A sorok elején zsíros kenyeret lilahagymával, tepertőt és üdítőt kínálunk. Minden szükséges eszközt biztosítunk – metszőolló, puttony, láda, vászonkesztyű –, de a megfelelő öltözékről a Vendégeknek kell gondoskodnia.
Programrész időtartama: 60 perc
Programrész költsége: 2.000 Ft/fő

Ügyességi játékok (akár esőprogramként is):
10 féle szórakoztató, ügyességi játék közül lehet választani, amelyek minden időjárási körülmények között megrendezhetőek. A farkasmályi pincerendszer ad a program számára helyet, ahol az egyes pinceágakban, 5-10 fő csapatokra bontva körforgás szerűen teljesítik a feladatokat. A játékrészek pontozásával zárómomentumként eredményhirdetésre kerül sor. Ezen alkalommal akár csapatnevekkel gravírozott serlegekkel is megőrizhetjük a játékok emlékét.
Programrész időtartama: 60-90-120 perc
Programrész költsége: 2.000-3.000-4.000 Ft/fő

Préselés:
A hotel mellett található Lőrincz Pince fedett teraszán 50 literes prések ontják magukból a friss mustot. Ez a programrész minden időjárás esetén megvalósítható, tehát a szőlőt a szüreti időszakban minden esetben biztosítani tudjuk. Felügyelet mellett a prés összerakásától, a daráláson át, a szakszerű préselésig a teljes folyamatot Vendégeink végzik. A helyszínen egyéb frissítőket és helyfoglalási lehetőséget kínálunk a megpihenni vágyóknak.
Programrész időtartama: 30 perc
Programrész költsége: 1.200 Ft/fő

Ebéd:
Látványkonyha és kemencében sült ételkínálatunk széles választéka várja a vendégeket. Válogasson kedvére kemencés menüajánlatunkból és válasszon hozzá borkóstolós vagy pálinkakóstolós ajánlatainkból!

Palackozás:
Bemutatjuk a bor szakszerű tárolásának lehetőségeit és a megfelelő előkészítését a palackozáshoz. Ettől a résztől adjuk át a stafétabotot Vendégeinknek. Palackozó gép segítségével elvégzik a szűrést és a töltést, kézi dugózóval ledugózzák, majd kapszulázó géppel lezárják a palack tetejét. Cégük egyedi logójával készült címkét öntapadós formában ragasztják a borosüvegre, amelyet akár névre szólón is el tudunk készíteni. Minden vendég megkapja a saját maga által készített bort.
Programrész időtartama: 30 perc
Programrész költsége: 2.700 Ft/fő

Pincejárás:
3 különböző stílusú pince megtekintése és azok borkészítési technológiájának megismerése mellett történtet hallhatnak a borászatok múltjáról és jövőbeli elképzeléseiről. Minden pincében egy-egy bor kerül megkóstolásra, amelyről a legfontosabb tulajdonságok is elhangzanak.
Programrész időtartama: 45 perc
Programrész költsége: 2.000 Ft/fő